Известие

Collapse
No announcement yet.

къде мога да намеря мотор за 156 2.0 Т.С.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• къде мога да намеря мотор за 156 2.0 Т.С.

немога да намеря мотор 2.0 Т С 2000г никаде във варна

По-моргите може да намериш,но гледай да има документи за него.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Що не се обадиш на nikola nikolov от форума? Виж му координатите в раздел "Продава" на най-горния ред. Почти съм сигурен,че при него имаше такава Алфа. Успех !
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

охххх бреме бремеее, аз си купих два мотора вече и накрая от един колега от форума nkn66 . Най накрая колата ми ще живее . Сложих за беда лагери менте и сега трябва да ги сменя с оригиналните си ,но кога ще стане не е ясно . Иначе ми останаха доста части от стария двигател . Вал - трябва да се шлайфа , бутала с чисто нови сегменти , маслена помпа , колектори , глави 2 броя , компресор за климатика ,стартер , и не се сещам още кво .. :)

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov
          охххх бреме бремеее, аз си купих два мотора вече и накрая от един колега от форума nkn66 . Най накрая колата ми ще живее . Сложих за беда лагери менте и сега трябва да ги сменя с оригиналните си ,но кога ще стане не е ясно . Иначе ми останаха доста части от стария двигател . Вал - трябва да се шлайфа , бутала с чисто нови сегменти , маслена помпа , колектори , глави 2 броя , компресор за климатика ,стартер , и не се сещам още кво .. :)
          Стефане не я ли караш вече бре
          0888515205

Comment

ми няма кога , само дето ходихме до ихтиман с нея и това беше . Тия дни трябва да ида до Кюстендил да си взема от Ники скоростите , ама няма кога да я сглобим . Иначе мотора наистина много върви , нищо общо с рпедишния

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov
              стефанееее ,стефане, ако имаше състезание за най голям карък пак сигурно нямаше да си първи , щото си карък)) нямат ли край твойте неволи? сега пък лагери. откъде ги намери тези ментета. нали в александър ауто са ти приятели. що не ги взе от там.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Щото съм ТЪП ,затова . Мани ,тоя път аз съм си виновен ,че не изчаках един ден , ами да ги взема в Неделя ,разбираш ли

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                X